Food & Feed

Food

Sinds midden 2020 beschikt onze organisatie over een nieuwbouwsite die speciaal voor voedingsactiviteiten werd ingericht. Op die manier kunnen wij voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen binnen voeding.

In onze nieuwe productieruimtes beschikken wij op de eerste verdieping over twee modern uitgerust grootkeukens. Daarbij maken we een onderscheid tussen bio en niet-bio activiteiten:

  • In de bio keuken bereiden we confituren, soepen, chutneys, passata..., kortom een zeer divers aanbod aan biologische producten.
  • In de niet-bio keuken bereiden we warme maaltijden, broodjes en slaatjes. Daarnaast vervaardigen we streekproducten onder ons eigen label, Houblonesse én spelen we in op de vraag van onze klanten om producten te bereiden en in te pakken.

In de productiehal op het gelijkvloers, beschikt ons maatwerkbedrijf over meerdere inpak- en mengmachines om grondstoffen te mengen en in te pakken. 

Feed

Naast diverse vergunningen voor “food” activiteiten, beschikt Sowepo eveneens over een officiële erkenningfeedcategorie 1,2 én 3. Dit kwaliteitslabel stelt ons in staat om onze jarenlange expertise aan te wenden voor de markt van dierenvoeding- en supplementen

Onze feed & food afdeling is in volle groei, we kijken steeds uit naar nieuwe opportuniteiten!

Kwaliteit:

  • Sowepo is bio gecertifieerd bij TÜV-Nord Integra
  • Wij werken conform de HACCP normering.
  • Voor het mixen en herverpakken van droge producten (poeders, supplementen, proteïnen, vitaminen en mineralen) zijn wij IFS-gecertifieerd.
  • Voor onze overige feed & food activiteiten beschikken we over diverse erkenningen van het FAVV

Interesse in onze voedingsactiviteiten?

Vraag hier een offerte

Benieuwd naar een blik achter onze schermen?

Enkele foto's

IMG_1814