< Terug naar overzicht

En de "Q for WSE-award" goes to.... Sowepo!

17 september 2021

Kroon op het werk! 

Vorige week mocht ons maatwerkbedrijf één van de felbegeerde “Q For WSE-awards” in ontvangstnemen, om maar niet te zeggen dé award waar het in onze sector allemaal om draait…

Dit kwaliteitslabel kroont namelijk het personeelsbeheer van Sowepo als beste van álle maatwerkbedrijven die de auditprocedure Qfor WSE (Departement Werk en Sociale economie) hebben doorlopen. Ze werd uitgereikt door HERWIN, het collectief van sociale duurzame ondernemers.

Het behalen van een Q For WSE-certificaat was een vereiste om te voldoen aan de voorwaarden van het Maatwerk decreet. Al snel bleek dat onze organisatie met vlag en wimpel zou slagen voor de auditprocedure. Maar deze award in ontvangst nemen betekent toch wel dé kers op de taart als erkenning voor de uitdagende HR-beleid in onze sector.

Op de foto zie je de trotse dames van de personeelsafdeling glunderen. Echter is het belangrijk te benadrukken dat het behalen van dit kwaliteitslabel niet mogelijk zou zijn zonder samenwerking van het ganse Sowepo team!

Enkel door intensief teamwork kunnen we ons onderscheiden. En dat is zonet gebleken ;-)

Enkele foto's