< Terug naar overzicht

COVATTI DINGT MEE NAAR AWARD REGIOSTARS 2023

15 september 2023

COVATTI zet in op hoogtechnologische toepassingen om moeilijk werk eenvoudiger te maken. Sowepo is ook een partner in het project. COVATTI is genomineerd voor een Regiostar Award in de categorie 'A Social and Inclusive Europe'. Help jij COVATTI om een Regiostarsaward in de wacht te slepen?

Regiostars 2023

Elk jaar bekroont de Europese Commissie met de toekenning van de Regiostars door de EU gefinancierde projecten die nieuwe benaderingen en excellentie in regionale ontwikkeling demonstreren. De deelnemende projecten worden op Europees niveau in de kijker gezet, met als doel regio's en projectmanagers in de EU te inspireren.

Dit jaar doet het West-Vlaams project COVATTI (een partnerschap tussen 4WerkPOM West-Vlaanderen't VeerWAAK MaatwerkbedrijfOesterbankMariasteenSOWEPO vzw) een gooi naar een award in de categorie ''A Social and Inclusive Europe'.

Stem op COVATTI 

Help jij COVATTI om een Regiostarsaward in de wacht te slepen? Surf naar de site van de Regiostars 2023, ga in de categorie ‘een sociaal en inclusief Europa’ op zoek naar het project COVATTI en geef het jouw stem: https://regiostarsawards.eu/ #technologiehelpteenhandje #EFRO #COVATTI THX

COVATTI

COVATTI zet in op innovatie in West-Vlaamse maatwerkbedrijven via proeftuinen om innovatieve technologieën in te zetten in de werkplek. Via het Shared Engineering Bureau worden deze innovaties ruim gedeeld onder en aangepast aan alle maatwerkbedrijven in West-Vlaanderen. Ook in Sowepo.

Enkele foto's