< Terug naar overzicht

Kwaliteitslabel voor Sowepo!

02 maart 2021

Bij het woord “kwaliteit”, denkt iedereen spontaan aan de hoge graad van afwerking dat Sowepo aan al haar orders besteed. Dat is natuurlijk een vereiste en een norm die we bij Sowepo hoog in het vaandel dragen. Maar in feite is “kwaliteit” een woord dat zoveel meer ladingen dekt. Een kwaliteitsvolle onderneming stelt bijvoorbeeld het welzijn van al haar medewerkers voorop, probeert op een duurzame manier te werken,... De slogan van ons maatwerkbedrijf luidt dan ook niet voor niets dat Sowepo een maatwerkbedrijf wil zijn waar iedereen graag komt werken 

Kwaliteit mag er bij Sowepo dan misschien wel ingebakken zijn, toch werd van onze organisatie verwacht dat we met een specifiek label bewijzen aan een bepaalde kwaliteitsstandaard te voldoen als dienstverlener. Deze eis wordt opgelegd door het ‘departement Werk en Sociale Economie’ (WSE) met als deadline september 2021.

Sowepo koos ervoor om het kwaliteitslabel “Q for WSE” te behalen. Midden februari kreeg onze organisatie enkele auditoren over de vloer die het reilen en zeilen van ons maatwerkbedrijf heeft doorgelicht. Ondertussen kunnen we met trots meedelen dat onze organisatie beantwoordt aan de criteria van de Qfor auditmethode met de module WSE-Scan. De Certificatiecommissie van CertUp verklaart dat Sowepo met glans is geslaagd en vanaf heden dit label met trots mag uitdragen! 

Enkele foto's