< Terug naar overzicht

Werk in de kijker - Maart: Transport Houblonesse

05 maart 2019

Maart dat is traditioneel dé hopscheutenmaand bij uitstek. Onze eigen productenlijn, Houblonesse, leent zich dan ook perfect als “werk in de kijker” van deze maand. En daarbij willen we graag onze transporteurs in de spotlights zetten. 

Het hoeft bijna niet meer gezegd te zijn, "Houblonesse", dat is de merknaam van het streekproductengamma die we bij Sowepo ambachtelijk en traditioneel vervaardigen. Stuk voor stuk delicatessen, gemaakt op basis van hopscheuten, of ook wel het witte goud van Poperinge genaamd.

In ons 10-jarig bestaan hebben we ondertussen een mooi netwerk aan klanten en verdelers uitgebouwd. Dit zijn onder andere kleinhandelaars en horecazaken die we zo flexibel mogelijk willen beleveren. En dat doen we voor Houblonesse dan ook graag herkenbaar, in onze huisstijl! Vorig jaar investeerden we reeds in een bestelwagen met koelunit, zodat onze streekproducten in alle omstandigheden bij de klant kunnen worden geleverd. 

Én sinds kort gaan onze toegewijde chauffeurs Rik, Ronny en Geert gekleed in onze Houblonesse kleuren én logo op de baan. 

Enkele foto's