ej

Deze website gebruikt cookies. Sommige cookies zijn noodzakelijk om de website goed te doen functioneren en kan je niet weigeren als je deze site wil bezoeken. Andere cookies gebruiken we voor analysedoeleinden. Deze kunnen geweigerd worden indien je dit wenst. Voor meer informatie, consulteer onze privacy policy.

< Terug naar overzicht

Werk ik de kijker - Oktober: Frambiosa y Besos

07 oktober 2019

Onze nieuwe "Werk in de kijker" is er eentje om het water in de mond van te krijgen! 

Want naast onze eigen Houblonesse- en bedrijfskeuken, beschikt ons maatwerkbedrijf ook over een tweede faciliteit, waar we biologische producten vervaardigen in opdracht van onze klanten.

Een van hen is Frambiosa y Besos. Zaakvoerder Wim Vandenberghe kweekt zelf biologisch kleinfruit zoals frambozen, stekelbessen, braambessen, rode, witte en zwarte bessen.
Deze vruchten worden in ons maatwerkbedrijf aangeleverd, waarna we deze in onze bio keuken verwerken tot heerlijke confituur, coulis of vruchtenpuree.

Een gezonde, ambachtelijke en vooral ook eerlijke bereiding, Hmmm! 

Enkele foto's