Voeding

Sinds midden 2020 beschikt onze organisatie over een nieuwbouwsite die speciaal voor voedingsactiviteiten werd ingericht. Op die manier kunnen wij voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen binnen voeding.

In onze nieuwe productieruimtes beschikken wij op de eerste verdieping over twee modern uitgerust grootkeukens. Daarbij maken we een onderscheid tussen bio en niet-bio activiteiten:

  • In de bio keuken bereiden we confituren, soepen, chutneys,..., kortom een zeer divers aanbod aan biologische producten.
  • In de niet-bio keuken bereiden we warme maaltijden, broodjes en slaatjes voor onze medewerkers. Daarnaast vervaardigen wij  streekproducten onder ons eigen label, Houblonesse én kunnen we inspelen op de vraag van onze klanten om producten te bereiden en in te pakken.

In de productiehal op het gelijkvloers, beschikken wij over meerdere inpak- en mengmachines om grondstoffen te mengen en in te pakken. 

Onze afdeling voeding is in volle groei, we kijken steeds uit naar nieuwe opportuniteiten!

Certificaten:

Sowepo is bio gecertifieerd bij TÜV-Nord Integra en werkt conform de HACCP normering.
Voor het mixen en herverpakken van droge producten (poeders, supplementen, proteïnen, vitaminen en mineralen) zijn wij IFS-gecertifieerd.

Interesse in onze voedingsactiviteiten?

Vraag hier een offerte

Benieuwd naar een blik achter onze schermen?

Enkele foto's

IMG_1814