< Terug naar overzicht

Werk in de kijker - December: PGS Group - De Backer Pallets

12 december 2019

Het schieten van paletten is een staaltje sterk werk, dat vraagt om even sterke mannen die je ongetwijfeld in de palettenafdeling van Sowepo terugvindt!

Sinds jaar en dag al werken wij als maatwerkbedrijf voor onze “buur” op het bedrijventerrein van Poperinge (destijds NV De Backer Pallets) nu voluit PGS Group – De Backer Pallets.
Grote reeksen worden geautomatiseerd door PGS Group – De Backer Pallets zelf. Echter wanneer het gaat over kleine series van paletten buiten formaat, schiet het Sowepo team in actie. En dat mag je best letterlijk nemen :-)

Reeds sinds 1999 maken onze maatwerkers paletten voor De Backer Pallets. Destijds deden we dit in onze eigen magazijnen, maar door plaatsgebrek zijn we verhuisd naar de gebouwen van onze klant. Deze zorgt voor de toelevering van het materiaal.

Fysiek is dit werk niet te onderschatten, maar als we deze zware arbeid op welke wijze dan ook een beetje kunnen verlichten, dan doen we dat graag! Daarom investeerden we de afgelopen jaren in verstelbare montagetafels voor onze palettenafdeling. Want investeren in gezondheid loont en daar blijven we als maatwerkbedrijf dagelijks op inzetten!

Enkele foto's